Metaaltechniek B.V.

Metaaltechniek B.V.

Metaaltechniek: een specialistisch vak

Wij staan onmiddellijk voor u klaar. Goed luisteren en daarna snel handelen is niet voor niets een ijzersterk handelskenmerk van Metaaltechniek geworden. Ook voor demonstraties op de werkvloer zijn wij voor u beschikbaar. Groot of klein bedrijf? Wij helpen u graag verder.

 

Uw productiviteit verhogen en de totale productiekosten verminderen daar staat Metaaltechniek voor.

 

De innovatieve en kostenbewuste fabrikanten die Metaaltechniek vertegenwoordigt, garanderen u een totaalpakket op het gebied van frezen, schuren, slijpen en polijsten. Onze grote voorraad en 24h leveringsservice helpt om uw voorraad schuurmiddelen te verminderen. Tevens bieden wij logistieke oplossingen in de vorm van consignatievoorraden, scan-to-order, automatische bestelsystemen i.c.m. voorraadbeheer op de werkplek enz. enz. Wij denken ook op dit terrein graag met u mee.

Reden genoeg om eens nader kennis te maken? Bij ons staat de koffie altijd klaar, maar we proeven ook graag uw koffie! Bel voor een afspraak: 033-4558788

Fokke Bronsema

Metaaltechniek B.V.
Basicweg 15D
3821 BR
Amersfoort Nederland
This entry was posted in . Bookmark the permalink.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.